Groentehof

De Groentehof bij Fruitweelde

Fruitweelde is een biodynamisch fruitbedrijf in Ingen. Sinds 2014 hebben we daarnaast een kleine moestuin van groenten, de Groentehof. Met deze moestuin geven wij bewoners uit de omgeving de mogelijkheid heerlijke verse groenten te kunnen eten, dicht bij huis geteeld. Door de verwevenheid met het fruitbedrijf kan van tijd tot tijd ook fruit worden geoogst.

Deelnemers

Als je deelnemer van de moestuin wordt dan kun je in de zomer voor een vast jaarbedrag wekelijks je eigen verse groenten komen oogsten of ophalen. Aan het begin van het seizoen kun je meedenken met de tuinder over welke groenten er worden geteeld. Vertrouwen in elkaar en zorg voor mens en milieu vormen de basis waarop we met elkaar werken in de moestuin.

Groentehof 2019 Flyer.png

Abonnementen komend seizoen

•Zomerabonnement €200,-

Met het zomerabonnement kun je tenminste 4 soorten groente per week oogsten. De gemiddelde hoeveelheid is voldoende om voor 2 personen 4 dagen heerlijke groente op tafel te zetten. Het oogstseizoen loopt - afhankelijk van de weersomstandigheden - van 1 juni tot half oktober. Geef je op voor het zomerabonnement, vóór 1 mei. Onregelmatig komen oogsten is meestal ook mogelijk, onder voorbehoud en afhankelijk van het seizoen, dit kost twaalf euro per keer voor twee personen. De wekelijkse oogstmogelijkheden sturen we rond in een App-groep. Je kunt je hiervoor aanmelden door te appen naar 06 55 91 38 69 (Esther).

Informatie

Kom gerust langs op het land op een zaterdag tussen 10 en 14 uur (dan wordt er door deelnemers groente geoogst) of bel met Esther 06 55 91 38 69 of Elze-Lia 06 52 00 02 22.

Klik hier om een beeld te krijgen van de groentes die we door het jaar heen hebben