Fruitweelde
Biodynamische fruittuin in Ingen
Aanmelden

De Groentehof   bij Fruitweelde

P. van Westrhenenweg 16

4031 JP Ingen

EstherHofkamp@hotmail.com

Esther Hofkamp

06-55913869

  groentehof@fruitweelde.nl

 Groentehof op Facebook

Elze-Lia Visser

06-52000222

Klik hier om de flyer te downloaden

Klik hier om een beeld te krijgen van de groentes die we door het jaar heen hebben


Groentehof

De Groentehof bij Fruitweelde

Fruitweelde is een biodynamisch fruitbedrijf in Ingen. Sinds 2014 hebben we daarnaast een kleine moestuin van groenten, de Groentehof. Met deze moestuin geven wij bewoners uit de omgeving de mogelijkheid heerlijke verse groenten te kunnen eten, dicht bij huis geteeld. Door de verwevenheid met het fruitbedrijf kan van tijd tot tijd ook fruit worden geoogst.

Deelnemers

Als je deelnemer van de moestuin wordt dan kun je in de zomer voor een vast jaarbedrag wekelijks je eigen verse groenten komen oogsten of ophalen. Aan het begin van het seizoen kun je meedenken met de tuinder over welke groenten er worden geteeld. Vertrouwen in elkaar en zorg voor mens en milieu vormen de basis waarop we met elkaar werken in de moestuin.

Abonnementen komend seizoen

•Zomerabonnement €200,-

Met het zomerabonnement kun je tenminste 4 soorten groente per week oogsten. De gemiddelde hoeveelheid is voldoende om voor 2 personen 4 dagen heerlijke groente op tafel te zetten. Het oogstseizoen loopt - afhankelijk van de weersomstandigheden - van 1 juni tot half oktober. Geef je op voor het zomerabonnement, vóór 1 mei. Onregelmatig komen oogsten is meestal ook mogelijk, onder voorbehoud en afhankelijk van het seizoen, dit kost twaalf euro per keer voor twee personen. De wekelijkse oogstmogelijkheden sturen we rond in een App-groep. Je kunt je hiervoor aanmelden door te appen naar 06- 5591 3869 (Esther).

Informatie

Kom gerust langs op het land op een zaterdag tussen 10 en 14uur (dan wordt er door deelnemers groente geoogst) of bel met Esther 06 5591 3869 of Elze-Lia 06 52 000 222.