Verkoop

In de winkels

Onze producten zijn in de maanden juni tot en met oktober in Nederland te koop bij natuurvoedingswinkels en biologische supermarkten. Zoals bij Odin Estafette, Ekoplaza en Marqt Ook op biologische versmarkten kun je ons fruit vinden. Ons fruit wordt ook verwerkt in bijvoorbeeld ijsjes van Nice en Rupert. Of neem eens een Vitatas of Beebox, ook daar kun je ons fruit vinden.

logo-Nautilus-correct_resize.png

Nautilus Organic

Wij zijn lid van Coöperatie Nautilus Organic U.A. De verkoop van onze producten vindt plaats via Nautilus Organic. Heeft u interesse om onze producten op te nemen in uw assortiment, neem dan contact op met Nautilus Organic in Emmeloord. sales@nautilusorganic.nl U ontvangt dan van Nautilus iedere donderdag de aanbodslijst voor de volgende week.

Skal

Wij zijn biologisch gecertificeerd door Skal Biocontrole. Skal is een onafhankelijke organisatie die zich bezighoudt met het toezicht op de biologische productie in Nederland. Zij zetten onder andere de biologische richtlijnen uit en controleren ook of biologische producten daadwerkelijk 100% biologisch zijn. Een product dat afkomstig is van een gecontroleerd biologisch teler wordt voorzien van het groene biologische keurmerk dat duidelijk herkenbaar is voor de consument. Jaarlijks komt bij ons een inspecteur controleren of we alles volgens de regels van de biologische wetgeving uitvoeren. We zijn er trots op dat de inspecteur ons vaak complimenteert “dat we alles keurig op orde hebben”.

Stichting Demeter

Wij zijn een gecertificeerd biodynamisch bedrijf en mogen het Demeter keurmerk voeren. De biodynamische landbouw is al in 1924 ontstaan vanuit de behoefte te zorgen voor onze aarde en deze op verantwoorde wijze door te geven aan volgende generaties. Biodynamische telers verbinden zich aan het telen volgens de grensverleggende normen en richtlijnen van Stichting Demeter. Biodynamische teelt staat voor voeding uit een aarde barstensvol leven, rendabel voor nu en later. In collegiale toetsingsgesprekken blijven biodynamische boeren elkaar uitdagen om de biodynamische werkwijze op het bedrijf te blijven ontwikkelen en verdiepen. Jaarlijkse inspecties zien er op toe dat we dat ook aantoonbaar doen.

Global G.A.P.

Met ons Global Gap certificaat tonen we aan dat we volgens Good Agricultural Practices werken. Zo staan veiligheid en gezondheid van mensen en onze producten centraal op ons bedrijf. De Grasp aanvulling op dit Global Gap certificaat borgt dat we met respect en volgens geldende regelgeving met onze werknemers omgaan. Een jaarlijkse inspectie met een enorme lijst van controlepunten borgt dat veiligheid, gezondheid en respect op ons bedrijf goed is geregeld.